Η ομορφιά και η υγεία πηγάζουν από μέσα σου

 

Το Collagen Pro-active είναι ένα φυσικό βιοαπορροφήσιμο συμπλήρωμα διατροφής, αποτέλεσμα ενζυματικής υδρόλυσης. Μια διαδικασία ίδια με εκείνη που ακολουθεί ο ανθρώπινος οργανισμός για την απορρόφηση των τροφών. Αποδεδειγμένα το Collagen Pro-active απορροφάται σε ποσοστό πάνω από 95%.

Το Collagen Pro-active ενεργοποιεί φυσικά τον οργανισμό ώστε να παράγει το δικό του κολλαγόνο, με πολλαπλά οφέλη για την υγεία και την ομορφιά:

 • Αναδόμηση του χόνδρου των αρθρώσεων
 • Αναπλήρωση του κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα)
 • Χαρίζει λάμψη στην επιδερμίδα
 • Δυναμώνει τα μαλλιά
 • Ενισχύει τα νύχια

Η συστηματική λήψη του βοηθά στην καλύτερη κινητικότητα και μείωση του πόνου σε ποσοστά άνω του 80% χαρίζοντας ευεξία, ελευθερία κινήσεων και καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τις πρώτες 4 εβδομάδες, όπως προκύπτει και από κλινικές και προκλινικές μελέτες που έχουν γίνει.

Καθώς στη διάρκεια του ύπνου αυξάνεται η δυνατότητα απορρόφησης των θρεπτικών συστατικών από τον οργανισμό, ένα καπάκι Collagen Pro-active 30 λεπτά πριν από τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στους χόνδρους των αρθρώσεων και το χόριο του δέρματος. Από τον πρώτο μήνα χρήσης νιώθουμε τη διαφορά στις αρθρώσεις, στο δέρμα, στα νύχια και στα μαλλιά.

Το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active, εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εύληπτο, απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-active περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου.

Το Collagen Pro-active είναι το μοναδικό σε συσκευασία 600ml για να μας καλύπτει πάνω από 1 μήνα. Είναι η πιο οικονομική πρόταση της αγοράς, καθώς 1 δόση Collagen Pro-active ισοδυναμεί με 20 χαπάκια σκευασμάτων κολλαγόνου που κυκλοφορούν στην αγορά και έχει 20% επιπλέον προϊόν δώρο, σε πόσιμη μορφή.

Κάθε ημερήσια δόση 1 καπακίου από το Collagen Pro-active περιέχει: 10gr υδρολυμένου κολλαγόνου, μαγνήσιο, vit B1 (Θειαμίνη), vit B2 (Ριβοφλαβίνη), vit B5 (Παντοθενικό οξύ), vit B6 (Πυροξίνη), τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Ώρα για κολλαγόνο, λοιπόν! Ώρα για Collagen Pro-active!

Συστατικά

Υδρολυμένο Κολλαγόνο, Θειαμίνη (Β1), Ριβοφλαβίνη (Β2), Παντοθενικό Οξύ (Β5), Πυριδοξίνη (Β6), Φρουκτόζη, Κιτρικό Οξύ, Υδροξείδιο του Μαγνησίου, Άρωμα Λεμόνι, Διοξείδιο του Πυριτίου, Αποσταγμένο Νερό, Συντηρητικό (Σορβικό Κάλιο).

Παρενέργειες

Μετά από χρόνια μελετών στο προϊόν δεν έχουν καταγραφεί παρενέργειες σε υγιείς οργανισμούς. Αποδεδειγμένα δεν δημιουργεί αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής. Δεν συνίσταται, όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, η χρήση του: στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία. Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. Τέλος, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του θεράποντα ιατρού.

Δεν περιέχει γλουτένη.

Με την εγγύηση ενός Πιστοποιημένου Προϊόντος

Το Collagen Pro-active αποτελεί πιστοποιημένο προϊόν από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς. Συγκεκριμένα,

Είναι εγκεκριμένο από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.).
Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).
Αποτελεί το μοναδικό προϊόν με προστασία ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την αναγέννηση του χόνδρου.
Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.
Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.
Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.
Το Collagen Pro-active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.

Back to top
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Μετάβαση στο περιεχόμενο