COLLAGEN PRO-ACTIVE

Το Collagen Pro-active είναι φυσικό βιοαπορροφήσιμο συμπλήρωμα διατροφής, αποτέλεσμα ενζυματικής υδρόλυσης, διαδικασίας ίδιας με εκείνη που ακολουθεί ο ανθρώπινος οργανισμός για την απορρόφηση των τροφών. Αποδεδειγμένα το Collagen Pro-active, απορροφάται σε ποσοστό πάνω από 95%.

Το Collagen Pro-active ενεργοποιεί φυσικά τον οργανισμό ώστε να παράγει το δικό του κολλαγόνο, επιτυγχάνοντας: αναδόμηση του χόνδρου των αρθρώσεων, αναπλήρωση του κολλαγόνου στο χόριο του δέρματος (κάτω από την επιδερμίδα), χαρίζοντας λάμψη στην επιδερμίδα, δυναμώνοντας τα μαλλιά και ενισχύοντας τα νύχια.

Η συστηματική λήψη του βοηθά στην καλύτερη κινητικότητα και μείωση του πόνου σε ποσοστά άνω του 80% χαρίζοντας ευεξία, ελευθερία κινήσεων και καλύτερη ποιότητα ζωής. Τα αποτελέσματα είναι ορατά ήδη από τις πρώτες 4 εβδομάδες, όπως προκύπτει και από κλινικές και προκλινικές μελέτες που έχουν γίνει. Κυκλοφορεί για περισσότερο από 20 χρόνια σε ευρωπαϊκές χώρες ενώ μόνο στην Ελλάδα έχουν ληφθεί πάνω από 35 εκατ. δόσεις.

Κάθε ημερήσια δόση 1 καπακίου από το Collagen Pro-active περιέχει: 10gr υδρολυμένου κολλαγόνου, μαγνήσιο, vit B1 (Θειαμίνη), vit B2 (Ριβοφλαβίνη), vit B5 (Παντοθενικό οξύ), vit B6 (Πυροξίνη), τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Συστατικά: Υδρολυμένο Κολλαγόνο, Θειαμίνη (Β1), Ριβοφλαβίνη (Β2), Παντοθενικό Οξύ (Β5), Πυριδοξίνη (Β6), Φρουκτόζη, Κιτρικό Οξύ, Υδροξείδιο του Μαγνησίου, Άρωμα Λεμόνι, Διοξείδιο του Πυριτίου, Αποσταγμένο Νερό, Συντηρητικό (Σορβικό Κάλιο).

Παρενέργειες

Μετά από χρόνια μελετών στο προϊόν δεν έχουν καταγραφεί παρενέργειες σε υγιείς οργανισμούς. Αποδεδειγμένα δεν δημιουργεί αλληλεπιδράσεις με οποιαδήποτε φάρμακα ή άλλα συμπληρώματα διατροφής. Δεν συνίσταται, όπως σε όλα τα συμπληρώματα διατροφής, η χρήση του: στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας, στην κύηση και γαλουχία. Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και κίρρωση του ήπατος. Τέλος, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς με τη σύμφωνη πάντα γνώμη του θεράποντα ιατρού.

Δεν περιλαμβάνει χημικά συντηρητικά ή τεχνητά χρώματα.

Με την εγγύηση ενός Πιστοποιημένου Προϊόντος
Το Collagen Pro-active αποτελεί πιστοποιημένο προϊόν από έγκυρους διεθνείς οργανισμούς. Συγκεκριμένα,

 • Είναι εγκεκριμένο από την Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.).
  Είναι εγκεκριμένο από το Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).
  Αποτελεί το μοναδικό προϊόν με προστασία ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής για την αναγέννηση του χόνδρου.
  Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.
  Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.
  Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.
  Το Collagen Pro-Active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.