95% Απορρόφηση 100% Υγεία σε Αρθρώσεις Μαλλιά Επιδερμίδα Νύχια Μοναδική φόρμουλα με αποδεδειγμένα* αποτελέσματα
95% Απορρόφηση 100% Υγεία σε Αρθρώσεις Μαλλιά Επιδερμίδα Νύχια Μοναδική φόρμουλα με αποδεδειγμένα* αποτελέσματα.

H φόρμουλα που ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο

Η πατενταρισμένη, από Ισπανούς επιστήμονες, διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης του κολλαγόνου επιτρέπει την 95% απορρόφηση του με τη μορφή πεπτιδίων, τη συσσώρευσή τους στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα και την ενεργοποίηση του οργανισμού ώστε να παράξει κολλαγόνο αποκαθιστώντας βλάβες στο χόνδρο των αρθρώσεων είτε εκφυλιστικές είτε λόγω τραυματισμών.

Τρόπος δράσης – Βελτίωση συμπτωμάτων

Απορρόφηση κατά 95%

Κατανομή – Συσσώρευση

Διέγερση – Παραγωγή

Αποδεδειγμένα αποτελέσματα (Collagen Pro-active σε σύγκριση με Γλυκοζαμίνη)


Απορρόφηση 95%

Σε μελέτη 1 αναφέρεται η δυνατότητα απορρόφησης του υδρολυμένου κολλαγόνου σε ποσοστό 95% έως 12 ώρες από την χρήση.

Σε πρόσφατη μελέτη 2 , αναγνωρίστηκαν διάφορα πεπτίδια κολλαγόνου προερχόμενα από τροφές σε ανθρώπινο αίμα μετά από χρήση πόσιμου υδρολυμένου κολλαγόνου. Υγιείς εθελοντές ήπιαν πόσιμο υδρολυμένο κολλαγόνο (9,4 έως 23 g) μετά από 12 ώρες νηστείας. Πριν την χρήση η εξέταση του αίματος προσδιόρισε αμελητέες ποσότητες πεπτιδίων. Μετά την από του στόματος κατάποση, η περιεκτικότητα του αίματος σε πεπτίδια αυξήθηκε σημαντικά και έφθασε ένα μέγιστο επίπεδο (20-60 nmol / ml πλάσματος) μετά από 1-2 ώρες. Στις 4 ώρες από την χρήση η περιεκτικότητα μειώθηκε στο μισό του μέγιστου επιπέδου.


Κατανομή – Συσσώρευση

Σε μελέτη 1 τα αποτελέσματα αποδεικνύουν την εντερική απορρόφηση του υδρολυμένου κολλαγόνου και τη συσσώρευση του κυρίως στους ιστούς χόνδρου και προτείνουν ένα πιθανό μηχανισμό για τα κλινικά οφέλη από του στόματος χορηγούμενου υδρολυμένου κολλαγόνου.


Διέγερση – Παραγωγή

Σε τρίτη μελέτη 3 τα αποτελέσματα αποδεικνύουν ότι το υδρολυμένο πόσιμο κολλαγόνο παρέχει τις απαραίτητες δομικές μονάδες (πεπτίδια) για την διέγερση της βιοσύνθεσης κολλαγόνου από τα χονδροκύτταρα.


Αποδεδειγμένα αποτελέσματα

Collagen Pro-active ή Γλυκοζαμίνη;

Σύμφωνα με την μελέτη 4 η χορήγηση 10 g ενζυματικά υδρολυμένου πόσιμου κολλαγόνου σε άνδρες και γυναίκες με οστεοαρθρίτιδα γονάτου συγκριτικά με την χορήγηση 1.5 g γλυκοζαμίνης ανέδειξε ότι το Collagen Pro– active είχε, σε διάρκεια 90 ημερών, συγκριτικά καλύτερα αποτελέσματα τόσο στη μείωση του πόνου όσο και στη μείωση του πρηξίματος των αρθρώσεων.

Θα πρέπει να επισημανθεί ότι η ποσότητα των 10 g κολλαγόνου περιέχεται στην προτεινόμενη ημερήσια δόση 1 καπακίου Pro– active . Από την άλλη, 1.5 γρ. γλυκοζαμίνης περιέχεται συνήθως σε 3 χάπια από τα συμπληρώματα που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.


Συμπέρασμα: με παρόμοιο κόστος θεραπείας, τα αποτελέσματα με την χρήση κολλαγόνου σε σύγκριση με την γλυκοζαμίνη είναι θεαματικά καλύτερα
Αγόρασέ το
E-shop Αγόρασέ το
Back to top
0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop
    Μετάβαση στο περιεχόμενο