Συχνές ερωτήσεις

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο συχνές ερωτήσεις για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε όλες τις απαντήσεις για το αγαπημένο σας Collagen Pro-active. Για να μάθετε ακόμα περισσότερα, πατήστε εδώ:

dummy - do not delete

1. Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Επιπλέον, το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων, αλλά και των οστών.

Τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.  Από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης, οι γυναίκες χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό σε σχέση με τους άντρες.

Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας, δυστυχώς αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής. Συνεπώς, η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη.

Η ενίσχυση του κολλαγόνου μέσω ενός συμπληρώματος διατροφής είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το κολλαγόνο φροντίζει τις αρθρώσεις και τα οστά μας, και μας χαρίζει φωτεινό και ελαστικό δέρμα, δυνατά μαλλιά και νύχια.

2. Πώς λειτουργεί το Collagen Pro-active;

To μυστικό του Collagen Pro-active βρίσκεται στη σύνθεσή του! Η μοναδική του φόρμουλα ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει φυσικά κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

Η πατενταρισμένη, από Ισπανούς επιστήμονες, διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης του κολλαγόνου επιτρέπει την 90% απορρόφηση του με τη μορφή πεπτιδίων, τη συσσώρευσή τους στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα και την ενεργοποίηση του οργανισμού να παράξει κολλαγόνο αποκαθιστώντας βλάβες στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

3. H ανωτερότητα της πόσιμης μορφής

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εύληπτο, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-active περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου.

Τα χάπια μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα η πόσιμη μορφή δίνει μεγαλύτερη αξία στην αγορά μας, αφού το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται και διανέμεται πιο αποτελεσματικά σε όλο το σώμα.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως η υγρή πόσιμη μορφή απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν αντίστοιχα χάπια, ταμπλέτες ή κάψουλες.

Η οργανοληπτική αυτή ιδιαιτερότητα έχει αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των ενεργών συστατικών. Επιπλέον, οι στέρεες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής επιβαρύνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος σε αντίθεση με την υγρή, πόσιμη μορφή, που είναι εύληπτη, εύπεπτη και ταχέως απορροφήσιμη.

4. Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι οργανισμοί ανταποκρίνονται θετικά πριν καν καταναλωθεί το πρώτο μπουκάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, όπως τα γονίδια, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η εκτενής έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα κ.ο.κ. Όσοι λαμβάνουν το Collagen Pro-active διαπιστώνουν καλύτερη ενυδάτωση και λείανση του δέρματος τις πρώτες 2-3 εβδομάδες συστηματικής χρήσης, ενώ ταυτόχρονα υποχωρούν οι πόνοι των αρθρώσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

5. Γιατί το Collagen Pro-active μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις;

Διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις και τραυματισμοί προκαλούν φθορά του αρθρικού χόνδρου που καλύπτει την επιφάνεια των οστών μέσα στην άρθρωση. Με τη συστηματική χρήση του Collagen Pro-active, το κολλαγόνο με τη μορφή πεπτιδίων απορροφάται έως και 95% και συσσωρεύεται στα χονδροκύτταρα ενεργοποιώντας τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο προκαλώντας την ανάπλαση του χόνδρου. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες για το Collagen Pro-active, οι πόνοι και το πρήξιμο των αρθρώσεων μειώνεται έως και 80,8% τους 4 πρώτους μήνες χρήσης του.

6. Γιατί το Collagen Pro-active είναι κορυφαία επιλογή;

Το Collagen Pro-active είναι η μεγαλύτερη καινοτομία στην επιστήμη του κολλαγόνου. Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο σε πεπτίδια επίσης εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β. 
Το Collagen Pro-active είναι το  μοναδικό σε συσκευασία 600ml για να μας καλύπτει πάνω από 1 μήνα. Είναι η πιο οικονομική πρόταση της αγοράς, καθώς 1 δόση  Collagen Pro-active  ισοδυναμεί με 20 χάπια σκευασμάτων κολλαγόνου που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει 20% επιπλέον προϊόν δώρο, σε πόσιμη μορφή, δοκιμασμένο για πάνω από δεκαετία. Αυτό, το καθιστά μοναδική και ξεχωριστή πρόταση σε σχέση με άλλα κολλαγόνα και συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση των πόνων στις αρθρώσεις. Επιπλέον, η μοναδική του σύνθεση πέρα από υγιείς αρθρώσεις, μας ωφελεί και εξωτερικά, χαρίζοντας μας λαμπερή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά και γερά νύχια.

7. Γιατί το Collagen Pro-active είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα μας;

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση του δέρματος. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο ταχύτερα από τους άντρες, κατά την διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες/επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας από τη μείωση του κολλαγόνου είναι η σταδιακή αύξηση των ρυτίδων και η άτονη, θαμπή και «σπασμένη» επιδερμίδα.

Αυξάνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του σώματος, ενισχύεται η ελαστικότητα και τόνωση του δέρματος, συντελώντας στη διατήρηση τόσο μιας νεανικής εμφάνισης, όσο και εσωτερικής υγείας.

Το Collagen Pro-active  σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διεγείρει τους ινοβλάστες στο χόριο του δέρματος, ώστε να συνθέσουν κολλαγόνο, πετυχαίνοντας :

-Αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.

-Υγιή, δυνατά μαλλιά που μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα.

-Ενδυνάμωση και σκλήρυνση των νυχιών.

8. Γιατί το Collagen Pro-active είναι απαραίτητο για τις αρθρώσεις μας;

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο ταχύτερα από τους άντρες, κατά την διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες/επιπτώσεις στις αρθρώσεις μας από τη μείωση του κολλαγόνου είναι οι πόνοι και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε αυτές (οστεοαρθρίτιδα).

Το Collagen Pro-active  σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διεγείρει αποτελεσματικά τα χονδροκύτταρα, ώστε να αναπλάσουν τον χόνδρο, πετυχαίνοντας:

-Ενίσχυση των αρθρώσεων με ταυτόχρονη μείωση του πόνου.

-Αύξηση της ευλυγισίας και της κινητικότητας της άρθρωσης.

-Αποκατάσταση της κίνησης.

9. Σε ποιους απευθύνεται το Collagen Pro-active;

Το Collagen Pro-active απευθύνεται σε:

 • Όλους όσοι επιθυμούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα των αρθρώσεων, του ταλαιπωρημένου δέρματος, καθώς και αδύναμων μαλλιών και νυχιών.
 • Γυναίκες και άντρες που παρατηρούν ότι τα μαλλιά πέφτουν, αδυναμία στα νύχια τους, μια πρώτη εμφάνιση ρυτίδων.
 • Άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις όπως η αρθρίτιδα και ή οστεοαρθρίτιδα.
 • Άτομα που ασκούνται συστηματικά και αθλητές.
 • Γυναίκες στην περίοδο εμμηνόπαυσης αλλά και την κλιμακτήριο.
 • Σε όλες και όλους που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους από μέσα!

10. Ποια είναι η ημερήσια δοσολογία και ποιος ο τρόπος λήψης του Collagen Pro-active;

Σύμφωνα με πλήθος κλινικών μελετών η ημερησία λήψη 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι Collagen Pro Active, είναι καθοριστική για την υγεία των αρθρώσεων και την εμφάνισή μας. Αναφορικά με την ημερήσια δοσολογία, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.

Βάρος                                                                   Δοσολογία

<50kg                                                                    3/4 καπακιού -  15ml

50kg -  80kg                                                        1 καπάκι -  20ml

>96kg                                                                    1+ 1/2 καπακιού - 30 ml

Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-active σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι ή χυμό.

11. Ποια είναι η καλύτερη ώρα λήψης του Collagen Pro-active ;

Ο οργανισμός απορροφά και παράγει τα θρεπτικά του συστατικά καλύτερα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ένα καπάκι Collagen Pro-active 30 λεπτά πριν τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στους χόνδρους των αρθρώσεων και το χόριο του δέρματος.

Από τον πρώτο μήνα χρήσης, θα νιώσετε τη διαφορά στις αρθρώσεις, αλλά και σε δέρμα, νύχια και μαλλιά.

12. Το Collagen Pro-active έχει περενέργειες;

Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δεν συνιστάται η χρήση του:

 • στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας
 • στην κύηση και γαλουχία

Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.

13. Μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active αν είμαι έγκυος ή σε περίοδο θηλασμού;

Παρόλο που το Collagen Pro-active είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, συστήνεται οι γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο θηλασμού να μην το λαμβάνουν, όπως και γενικά κανένα συμπληρώματα διατροφής στην περίοδο αυτή, ειδικά αν δεν έχουν συνεννοηθεί πρώτα με τον προσωπικό τους ιατρό.

14. Διαθέτει το Collagen Pro-active όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις/πιστοποιήσεις;

Το Collagen Pro-Active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.

Επίσης, είναι γνωστοποιημένο στο Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).

Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.

Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.

15. Τι γεύση έχει το Collagen Pro-active;

Το Collagen Pro-active κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.

16. Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active;

Η καθημερινή δοσολογία ενός καπακιού Collagen Pro-active περιλαμβάνει 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου, μαγνήσιο, βιταμίνη B1 (θειαμίνη), βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ), βιταμίνη B6 (πυροξίνη) τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα επιθυμητά επίπεδα κολλαγόνου εξασφαλίζονται με χρήση διάρκειας 4 μηνών, 2 φορές το έτος, με δίμηνη αποχή.

17. Πόσο διαρκεί ένα μπουκάλι και πώς το διατηρώ;

Ένα μπουκάλι Collagen Pro-active διαρκεί 30-35 ημέρες. Η συστηματική του χρήση εξασφαλίζει την υγιή κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων και συμβάλλει στην βελτίωση της ευεξίας του οργανισμού.

To Collagen Pro-active διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-active στο ψυγείο.

18. Μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής;

Βεβαίως! Το Collagen Pro-active μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μία ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Συχνές ερωτήσεις

Συγκεντρώσαμε για εσάς τις πιο συχνές ερωτήσεις για να μπορείτε εύκολα και γρήγορα να έχετε όλες τις απαντήσεις για το αγαπημένο σας Collagen Pro-active. Για να μάθετε ακόμα περισσότερα, πατήστε εδώ:

dummy do not delete

1. Τι είναι το κολλαγόνο;

Το κολλαγόνο είναι το κύριο συστατικό των βασικών δομών του σώματος και του συνδετικού ιστού. Αποτελεί μία πρωτεΐνη-κλειδί του οργανισμού, αντιπροσωπεύοντας το 30% του συνόλου της πρωτεΐνης του σώματος και το 75% της πρωτεΐνης που συνθέτει το δέρμα. Αυτό σημαίνει ότι το κολλαγόνο είναι το βασικό συστατικό του δέρματος και της επιδερμίδας. Επιπλέον, το κολλαγόνο παίζει τεράστιο ρόλο στην κατασκευή του σώματος γιατί είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την αναπαραγωγή του δέρματος, των χόνδρων των αρθρώσεων, αλλά και των οστών.

Τα αποθέματα κολλαγόνου μειώνονται με την πάροδο του χρόνου και μάλιστα με γρήγορους ρυθμούς.  Από την ηλικία των 25 ετών και μετά, τα επίπεδα του κολλαγόνου στο σώμα μας αρχίζουν να μειώνονται φυσιολογικά με ρυθμό περίπου 1,5% ετησίως. Κατά τη διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης, οι γυναίκες χάνουν κολλαγόνο με γρηγορότερο ρυθμό σε σχέση με τους άντρες.

Αυτό το τόσο πολύτιμο συστατικό του οργανισμού μας, δυστυχώς αδυνατούμε να το προσλάβουμε από κάποιο είδος τροφής. Συνεπώς, η χορήγησή του στον οργανισμό μας μέσω των συμπληρωμάτων διατροφής καθίσταται απαραίτητη.

Η ενίσχυση του κολλαγόνου μέσω ενός συμπληρώματος διατροφής είναι ευεργετική για τον οργανισμό μας τόσο εσωτερικά όσο και εξωτερικά. Το κολλαγόνο φροντίζει τις αρθρώσεις και τα οστά μας, και μας χαρίζει φωτεινό και ελαστικό δέρμα, δυνατά μαλλιά και νύχια.

2. Πώς λειτουργεί το Collagen Pro-active;

To μυστικό του Collagen Pro-active βρίσκεται στη σύνθεσή του! Η μοναδική του φόρμουλα ενεργοποιεί τον οργανισμό να παράξει φυσικά κολλαγόνο, συμβάλλοντας στην αποκατάσταση του επιπέδου κολλαγόνου στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

Η πατενταρισμένη, από Ισπανούς επιστήμονες, διαδικασία ενζυματικής υδρόλυσης του κολλαγόνου επιτρέπει την 90% απορρόφηση του με τη μορφή πεπτιδίων, τη συσσώρευσή τους στα σημεία που εκδηλώνεται ανάγκη στο σώμα και την ενεργοποίηση του οργανισμού να παράξει κολλαγόνο αποκαθιστώντας βλάβες στις αρθρώσεις και στο χόριο του δέρματος.

3. H ανωτερότητα της πόσιμης μορφής

Εκτός από το γεγονός ότι είναι πιο εύληπτο, το υγρό πόσιμο κολλαγόνο Collagen Pro-active απορροφάται – όπως όλα τα υγρά άλλωστε – πιο εύκολα όταν εισέρχεται στο στομάχι. Κάθε ημερήσια δόση Collagen Pro-active περιέχει 10.000 mg υδρολυμένου κολλαγόνου, το οποίο είναι τουλάχιστον 50 φορές πιο ισχυρό και πιο αποτελεσματικό από οποιοδήποτε χάπι κολλαγόνου.

Τα χάπια μπορεί να κοστίζουν λιγότερο, αλλά στην πραγματικότητα η πόσιμη μορφή δίνει μεγαλύτερη αξία στην αγορά μας, αφού το υδρολυμένο κολλαγόνο απορροφάται και διανέμεται πιο αποτελεσματικά σε όλο το σώμα.

Επιστημονικές έρευνες έχουν δείξει πως η υγρή πόσιμη μορφή απορροφάται από τον ανθρώπινο οργανισμό σε ποσοστό πάνω από 90%, κάτι που αδυνατούν να πετύχουν αντίστοιχα χάπια, ταμπλέτες ή κάψουλες.

Η οργανοληπτική αυτή ιδιαιτερότητα έχει αποτέλεσμα τη βελτίωση της αποδοτικότητας των ενεργών συστατικών. Επιπλέον, οι στέρεες μορφές συμπληρωμάτων διατροφής επιβαρύνουν τη λειτουργία του πεπτικού συστήματος σε αντίθεση με την υγρή, πόσιμη μορφή, που είναι εύληπτη, εύπεπτη και ταχέως απορροφήσιμη.

4. Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Οι περισσότεροι οργανισμοί ανταποκρίνονται θετικά πριν καν καταναλωθεί το πρώτο μπουκάλι. Αυτό δεν σημαίνει ότι κάθε άνθρωπος θα έχει τα ίδια αποτελέσματα στον ίδιο χρόνο διότι υπάρχουν πολλοί παράγοντες που επηρεάζουν την υγεία του δέρματος, όπως τα γονίδια, ο τρόπος ζωής, η διατροφή, η εκτενής έκθεση στον ήλιο, το κάπνισμα κ.ο.κ. Όσοι λαμβάνουν το Collagen Pro-active διαπιστώνουν καλύτερη ενυδάτωση και λείανση του δέρματος τις πρώτες 2-3 εβδομάδες συστηματικής χρήσης, ενώ ταυτόχρονα υποχωρούν οι πόνοι των αρθρώσεων. Ωστόσο, σύμφωνα με πλήθος μελετών τα αποτελέσματα μεγιστοποιούνται μετά τη χρήση 4 μηνών.

5. Γιατί το Collagen Pro-active μπορεί να ανακουφίσει τον πόνο στις αρθρώσεις;

Διάφορες εκφυλιστικές παθήσεις και τραυματισμοί προκαλούν φθορά του αρθρικού χόνδρου που καλύπτει την επιφάνεια των οστών μέσα στην άρθρωση. Με τη συστηματική χρήση του Collagen Pro-active, το κολλαγόνο με τη μορφή πεπτιδίων απορροφάται έως και 95% και συσσωρεύεται στα χονδροκύτταρα ενεργοποιώντας τον οργανισμό να παράξει κολλαγόνο προκαλώντας την ανάπλαση του χόνδρου. Σύμφωνα με κλινικές μελέτες για το Collagen Pro-active, οι πόνοι και το πρήξιμο των αρθρώσεων μειώνεται έως και 80,8% τους 4 πρώτους μήνες χρήσης του.

6. Γιατί το Collagen Pro-active είναι κορυφαία επιλογή;

Το Collagen Pro-active είναι η μεγαλύτερη καινοτομία στην επιστήμη του κολλαγόνου. Είναι το μοναδικό συμπλήρωμα διατροφής με κολλαγόνο σε πεπτίδια επίσης εμπλουτισμένο με μαγνήσιο, πυρίτιο και το μισό σύμπλεγμα της βιταμίνης Β. 
Το Collagen Pro-active είναι το  μοναδικό σε συσκευασία 600ml για να μας καλύπτει πάνω από 1 μήνα. Είναι η πιο οικονομική πρόταση της αγοράς, καθώς 1 δόση  Collagen Pro-active  ισοδυναμεί με 20 χάπια σκευασμάτων κολλαγόνου που κυκλοφορούν στην αγορά, έχει 20% επιπλέον προϊόν δώρο, σε πόσιμη μορφή, δοκιμασμένο για πάνω από δεκαετία. Αυτό, το καθιστά μοναδική και ξεχωριστή πρόταση σε σχέση με άλλα κολλαγόνα και συμπληρώματα διατροφής που κυκλοφορούν στην παγκόσμια αγορά για την αντιμετώπιση των πόνων στις αρθρώσεις. Επιπλέον, η μοναδική του σύνθεση πέρα από υγιείς αρθρώσεις, μας ωφελεί και εξωτερικά, χαρίζοντας μας λαμπερή επιδερμίδα, δυνατά μαλλιά και γερά νύχια.

7. Γιατί το Collagen Pro-active είναι απαραίτητο για την επιδερμίδα μας;

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση του δέρματος. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο ταχύτερα από τους άντρες, κατά την διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες/επιπτώσεις στην επιδερμίδα μας από τη μείωση του κολλαγόνου είναι η σταδιακή αύξηση των ρυτίδων και η άτονη, θαμπή και «σπασμένη» επιδερμίδα.

Αυξάνοντας τα φυσικά επίπεδα κολλαγόνου του σώματος, ενισχύεται η ελαστικότητα και τόνωση του δέρματος, συντελώντας στη διατήρηση τόσο μιας νεανικής εμφάνισης, όσο και εσωτερικής υγείας.

Το Collagen Pro-active  σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διεγείρει τους ινοβλάστες στο χόριο του δέρματος, ώστε να συνθέσουν κολλαγόνο, πετυχαίνοντας :

-Αύξηση της ελαστικότητας και της λάμψης του δέρματος.

-Υγιή, δυνατά μαλλιά που μακραίνουν πολύ πιο γρήγορα.

-Ενδυνάμωση και σκλήρυνση των νυχιών.

8. Γιατί το Collagen Pro-active είναι απαραίτητο για τις αρθρώσεις μας;

Το κολλαγόνο είναι υπεύθυνο για τη συνοχή, την ελαστικότητα και την ανάπλαση των χόνδρων και των αρθρώσεων. Από την ηλικία των 25 ετών τα επίπεδα κολλαγόνου αρχίζουν να μειώνονται, με τις γυναίκες να χάνουν κολλαγόνο ταχύτερα από τους άντρες, κατά την διαδικασία της ωρίμανσης και αργότερα της γήρανσης.

Οι κυριότερες συνέπειες/επιπτώσεις στις αρθρώσεις μας από τη μείωση του κολλαγόνου είναι οι πόνοι και τα προβλήματα που δημιουργούνται σε αυτές (οστεοαρθρίτιδα).

Το Collagen Pro-active  σύμφωνα με κλινικές μελέτες, διεγείρει αποτελεσματικά τα χονδροκύτταρα, ώστε να αναπλάσουν τον χόνδρο, πετυχαίνοντας:

-Ενίσχυση των αρθρώσεων με ταυτόχρονη μείωση του πόνου.

-Αύξηση της ευλυγισίας και της κινητικότητας της άρθρωσης.

-Αποκατάσταση της κίνησης.

9. Σε ποιους απευθύνεται το Collagen Pro-active;

Το Collagen Pro-active απευθύνεται σε:

 • Όλους όσοι επιθυμούν να προλάβουν και να αντιμετωπίσουν προβλήματα των αρθρώσεων, του ταλαιπωρημένου δέρματος, καθώς και αδύναμων μαλλιών και νυχιών.
 • Γυναίκες και άντρες που παρατηρούν ότι τα μαλλιά πέφτουν, αδυναμία στα νύχια τους, μια πρώτη εμφάνιση ρυτίδων.
 • Άτομα με προβλήματα στις αρθρώσεις όπως η αρθρίτιδα και ή οστεοαρθρίτιδα.
 • Άτομα που ασκούνται συστηματικά και αθλητές.
 • Γυναίκες στην περίοδο εμμηνόπαυσης αλλά και την κλιμακτήριο.
 • Σε όλες και όλους που θέλουν να φροντίσουν τον εαυτό τους από μέσα!

10. Ποια είναι η ημερήσια δοσολογία και ποιος ο τρόπος λήψης του Collagen Pro-active;

Σύμφωνα με πλήθος κλινικών μελετών η ημερησία λήψη 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου ημερησίως, δηλαδή ένα καπάκι Collagen Pro Active, είναι καθοριστική για την υγεία των αρθρώσεων και την εμφάνισή μας. Αναφορικά με την ημερήσια δοσολογία, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον παρακάτω πίνακα.

Βάρος                                                                   Δοσολογία

<50kg                                                                    3/4 καπακιού -  15ml

50kg -  80kg                                                        1 καπάκι -  20ml

>96kg                                                                    1+ 1/2 καπακιού - 30 ml

Μπορείτε να πιείτε το Collagen Pro-active σκέτο ή να το αραιώσετε με νερό, τσάι ή χυμό.

11. Ποια είναι η καλύτερη ώρα λήψης του Collagen Pro-active ;

Ο οργανισμός απορροφά και παράγει τα θρεπτικά του συστατικά καλύτερα κατά τη διάρκεια του ύπνου. Ένα καπάκι Collagen Pro-active 30 λεπτά πριν τον ύπνο μεγιστοποιεί την απορρόφηση και συσσώρευση πεπτιδίων κολλαγόνου στους χόνδρους των αρθρώσεων και το χόριο του δέρματος.

Από τον πρώτο μήνα χρήσης, θα νιώσετε τη διαφορά στις αρθρώσεις, αλλά και σε δέρμα, νύχια και μαλλιά.

12. Το Collagen Pro-active έχει περενέργειες;

Μετά από χρόνια μελέτης πάνω στο προϊόν δεν έχει αναφερθεί καμία παρενέργεια σε υγιείς οργανισμούς. Όπως σε όλα τα συμπληρώματα δεν συνιστάται η χρήση του:

 • στην οξεία φάση οποιασδήποτε ασθένειας
 • στην κύηση και γαλουχία

Δεν ενδείκνυται σε πάσχοντες από νεφρική ανεπάρκεια και με κίρρωση του ύπατος. Τέλος, μπορεί να ληφθεί και από διαβητικούς κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό τους, καθώς περιέχει ελάχιστη ποσότητα φρουκτόζης.

13. Μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active αν είμαι έγκυος ή σε περίοδο θηλασμού;

Παρόλο που το Collagen Pro-active είναι ένα φυσικό συμπλήρωμα διατροφής, συστήνεται οι γυναίκες που είναι σε κατάσταση εγκυμοσύνης ή σε περίοδο θηλασμού να μην το λαμβάνουν, όπως και γενικά κανένα συμπληρώματα διατροφής στην περίοδο αυτή, ειδικά αν δεν έχουν συνεννοηθεί πρώτα με τον προσωπικό τους ιατρό.

14. Διαθέτει το Collagen Pro-active όλες τις απαραίτητες εγκρίσεις/πιστοποιήσεις;

Το Collagen Pro-Active διαθέτει Αρ. Γν. Ε.Ο.Φ. 78511/18-11-2010.

Επίσης, είναι γνωστοποιημένο στο Υπουργείο Υγείας της Αγγλίας (Ministry of Health of England).

Κυκλοφορεί με επιτυχία πάνω από επτά χρόνια στην Αμερική, την Αγγλία, τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ισπανία και την Ιαπωνία.

Μακροχρόνιες προ-κλινικές και κλινικές μελέτες έχουν αποδείξει πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο είναι απόλυτα ασφαλή.

Το 1999 η Αμερικάνικη Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (F.D.A.) ανακοίνωσε πως το κολλαγόνο και το υδρολυμένο κολλαγόνο δεν είναι επισφαλή για την υγεία, κατατάσσοντάς τα στην κατηγορία των ασφαλών προϊόντων GRAS (Generally Recognized As Safe). To 2003 η θέση αυτή επιβεβαιώθηκε.

15. Τι γεύση έχει το Collagen Pro-active;

Το Collagen Pro-active κυκλοφορεί σε 2 υπέροχες γεύσεις, λεμόνι και φράουλα.

16. Για πόσο χρονικό διάστημα μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active;

Η καθημερινή δοσολογία ενός καπακιού Collagen Pro-active περιλαμβάνει 10 gr υδρολυμένου κολλαγόνου, μαγνήσιο, βιταμίνη B1 (θειαμίνη), βιταμίνη B2 (ριβοφλαβίνη), βιταμίνη B5 (παντοθενικό οξύ), βιταμίνη B6 (πυροξίνη) τα οποία έχουν πολλές ευεργετικές ιδιότητες για τον ανθρώπινο οργανισμό.

Τα επιθυμητά επίπεδα κολλαγόνου εξασφαλίζονται με χρήση διάρκειας 4 μηνών, 2 φορές το έτος, με δίμηνη αποχή.

17. Πόσο διαρκεί ένα μπουκάλι και πώς το διατηρώ;

Ένα μπουκάλι Collagen Pro-active διαρκεί 30-35 ημέρες. Η συστηματική του χρήση εξασφαλίζει την υγιή κατάσταση του δέρματος και των αρθρώσεων και συμβάλλει στην βελτίωση της ευεξίας του οργανισμού.

To Collagen Pro-active διατηρείται σε δροσερό και ξηρό μέρος.

Μην τοποθετείτε το Collagen Pro-active στο ψυγείο.

18. Μπορώ να λαμβάνω το Collagen Pro-active σε συνδυασμό με άλλα συμπληρώματα διατροφής;

Βεβαίως! Το Collagen Pro-active μπορεί να λαμβάνεται ως μέρος μία ισορροπημένης διατροφής με βιταμίνες, υγιεινές τροφές και άλλα συμπληρώματα διατροφής. Ωστόσο, πρέπει να είστε προσεκτικοί με τη συνολική πρόσληψη σκευασμάτων. Αν δεν είστε σίγουροι, μπορείτε να συμβουλευτείτε τον θεράποντα ιατρό ή τον φαρμακοποιό σας ή να επικοινωνήσετε με την εταιρεία μας.

Αγόρασέ το
E-shop Αγόρασέ το
Back to top
0
  0
  Your Cart
  Your cart is emptyReturn to Shop
  Μετάβαση στο περιεχόμενο